Bedrijf

Initiatiefnemer en drijvende kracht achter Vervoer Bracke, die zowel het taxivervoer als het ziekenvervoer omvat, is Yves Bracke. Deze geëngageerde opvoeder/verzorger van opleiding werkte een aantal jaar in de zorgsector en was daar zelf aanvrager van het ziekenvervoer.
Via zijn vader, die zich had gespecialiseerd in luchthavenvervoer, leerde hij de kneepjes van het taxivervoer.

Die beide interesses verenigt Yves in 2012 in zijn eigen vervoersbedrijf dat zich toelegt op ziekenvervoer. Gaandeweg breiden de activiteiten zich ook uit naar privaat en zakelijk vervoer in de ruime regio Wingene-Zwevezele.

Nog steeds loopt zijn sociale ingesteldheid en engagement als een rode draad doorheen al hetgeen hij doet. Voor Yves en zijn team is geen moeite teveel om u op uw wenken te bedienen. Met die heel persoonlijke service en een open maar uiterst directe communicatie wil hij bewust het verschil maken met anderen.

Het is Yves zijn bedoeling om met Ziekenvervoer Bracke een ondersteunende rol te spelen voor mensen die door een bepaalde periode minder mobiel zijn. Hij wil deze personen ondersteunen in hun vervoer en tevens begeleiden. Dit gepaard met de nodige sociale en persoonlijke aanpak. Yves is van de mening dat wij meer zijn dan enkel en alleen een chauffeur die de persoon van punt A naar punt B brengt. Wij zijn er om de mensen gerust te stellen, te ondersteunen en te begeleiden doorheen het verkeer en in het ziekenhuis.

Met Taxi Bracke heeft Yves als bedoeling een belangrijke rol te spelen tijdens het vervoer van en naar een feest, optreden, show, meeting of een restaurantbezoek. Een aperitiefje, twee glaasjes wijn en een "pousse-café om de dag te eindigen. Iedereen ziet dit wel zitten. Dit moet vanzelfsprekend gepaard gaan met de nodige zorg en verantwoordelijkheid voor u zelf als voor de personen aanwezig in het voertuig. Yves is van de mening dat alcohol en het besturen van een voertuig niet samen gaan. Daarom wil Yves een ideale tussenpersoon zijn om alles veilig te laten verlopen zonder de gekende zorgen of de nodige boetes...

Yves beschikt over een divers en bijzonder verzorgd wagenpark. Zowel de busjes als de personenwagens zijn ruim en comfortabel ingericht. Voor elke gelegenheid en elk gezelschap hebben we de meest geschikte wagen. Deze voertuigen worden aangekocht en onderhouden door de erkende Ford Garage Bert in Tielt. 

Yves is trouwens de partner van Clincke Leen, zij hebben samen 2 zonen (Jasper en Storm). In zijn vrije tijd is hij vooral bezig met triatlon. Deze sport is zijn passie, zijn uitlaatklep, zijn "ontspanning", enz. Mocht U Yves willen volgen dan kan dit via zijn facebook pagina of zijn instagram account.

Yves Bracke
Ziekenvervoer Bracke
Ziekenvervoer Bracke
0472 940 938 - ziekenvervoerbracke.be
0472 940 938 - ziekenvervoerbracke.be
Taxi Bracke
Taxi Bracke
Taxi Bracke
Taxi Bracke

Vraag Uw offerte aan!

De onderstaande vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen. U kan uw aanvraag pas versturen als u de controle heeft voltooid.