taxi bracke

zakelijk vervoer

Laat de filestress aan u voorbij gaan en boek een taxi om u op uw afspraak te brengen. Zo kan u nog wat werken of even rust nemen tijdens de autorit. We komen u thuis of op uw werkplek oppikken en brengen u veilig en tijdig ter plaatse. We blijven, als u dit wenst, standby om u na afloop van uw meeting meteen terug te voeren.

Heeft u een afspraak met een interessante,belangrijke potentiële klant of een afspraak met een bestaande klant en gebeurd dit alles in een sfeervol restaurant dan kan u uiteraard ook beroep doen op Taxi Bracke. Alle besprekingen gaan uiteraard beter met een glaasje alcohol erbij. Wilt U veilig en zonder zorgen uw plaats verlaten dan is uiteraard Taxi Bracke de ideale partner voor u, uw zaak of voor uw werknemer.

Ook uw (buitenlandse) collega’s of klanten vervoeren wij zowel tijdens de werkuren als erna. Een bedrijfsfeestje, teamuitstap of sightseeingtoer,… het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Wenst u tijdens uw zakelijk vervoer gebruik te maken van een tapasschotel of een assortiment broodjes? Dan kan u gebruik maken van onze feestformule.

 

24/7 tot uw dienst!

Ten allen tijde kan u rekenen op een discrete en persoonlijke service. Elke passagier behandelen we als koning. Onze wagens zijn uiterst comfortabel ingericht en piekfijn verzorgd. Dankzij onze ervaring op de Belgische wegen kunnen wij er voor zorgen dat u steeds tijdig ter plaatse bent (afgezien van onvoorziene verkeersproblemen natuurlijk).

Reserveer meteen uw rit!